Banner

Aanleg en onderhoud

Tuinen Van Moortel zet uw droomtuin om van papier naar realiteit. Zowel voor particulieren als bedrijven. Ook daarna maakt u uw handen niet vuil: wij houden uw tuin pico bello. Met een contract op jaar- of seizoensbasis. Wij komen op regelmatige tijdstippen, en zo is uw tuin altijd tiptop in orde! Bovendien hebben wij een mooi machinepark en moeten we zelden iets huren. Geen bijkomende kosten voor u!

 

Van snoeien tot grasmatten

Barst die ene boom in uw tuin uit zijn voegen of staat hij in de weg voor uw vijverplannen? Dan komt Tuinen Van Moortel hem vellen, professioneel en verantwoord. Contacteer Tuinen Van Moortel ook in de winter voor al uw snoeiwerk.

Wilt u een frisgroen gazon, maar ziet u er tegenop om lang te wachten? Hebt u er genoeg van dat de vogels uw graszaden oppikken? Tuinen Van Moortel plaatst uw grasmatten: een snelle oplossing, en al lang niet meer zo duur!

 

Oprit in siergrind of natuursteen

Tuinen Van Moortel legt ook uw oprit en terras. In natuursteen, klinkers of hout. Hebt u net gebouwd en is het budget bijna op? Dan leggen wij uw tijdelijke oprit in siergrind (gravé). Bovendien hebben wij alle machines in huis voor het nodige grondwerk, zoals een verharding onder uw oprit. U contacteert ons ook voor het aanvoeren van extra grond of het uitgraven van een kleine fundering. Optimale privacy? Tuinen Van Moortel zet uw draadafsluiting, betonplaten of houten panelen.

 

Stel uw groene paradijs niet langer uit: contacteer Tuinen Van Moortel voor uw vrijblijvende offerte!

Van Moortel Thomas

Gasthuisstraat 70
9200 Sint-Gillis-bij-Dendermonde (Dendermonde)

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Vellen

Snoeien

Grasmatten

Tuinafsluitingen

Grondwerken

Opritten

Terrassen

Offertes